OM FÖRETAGET


Vi är relativt nya på den svenska marknaden för byggmaterial, men å andra sidan har vi personlig 30 års lång affärserfarenhet där vi har haft global verksamhet med allt som har med handel att göra och därför garanterar vi riktigt bra handelsupplevelser, professionell  service av hög kvalitet och korrekt behandling för alla kunder.

Företaget BYG-ECOHOME är den officiella återförsäljaren i Sverige för företaget BambooTouch från Belgium för marknadsföring av sina bambuprodukter i Skandinavien. Företaget BYG-ECOHOME och på företagets vägnar, ansvarar för administrationen av all deras onlinebutik https://bambu-eco-golv.se aktiviteter för onlineförsäljning av bambuprodukter i Sverige.

Vår tillverkare BambooTouch är en av världens ledande inom utveckling av innovativa, hållbara och miljövänliga bambuprodukter: golv och byggnadsmaterial för inomhusbruk (bambuplankering och parkett, paneler, och tillbehör) och för utomhusbruk.

Företaget BambooTouch från Belgium som tillverkare av organiskt och hållbart golv och byggnadsmaterial, är ett solidt och pålitligt företag med cirka 25 års global produktionserfaring och lokal försäljningsbas. Som ett resultat är vi din leverantör av miljövänliga, miljövänliga och hållbara golv och andra produkter, och vi erbjuder ett stort urval premium bambu av trägolv för online-köp. Kompetenser, erfarenhet och kunskap inom bambuprodukter är våra kärnuppgifter. Det är med förutsättningarna som vi erbjuder våra kunder optimala ekologiska och miljövänliga lösningar för deras privata och kommersiella byggprojekt.

Bambu-eco-golv.se är alltid till hjälp med råd och vägledning.

Vi arbetar endast med företag som delar våra värderingar när det gäller miljöskydd, hållbarhet och produktkvalitet, vilket säkerställer våra framsteg på marknaden och tar ansvar – både gentemot våra kunder, våra anställda, miljön och kulturarvet.

På så sätt är vi ett företag som arbetar för ett samhälle som kan bära långt in i framtiden och därmed möter de moderna samhällets krav på hållbarhet hos deras leverantörer både för privat och affärsbruk.

Detta beror på att vi bara säljer 100% miljövänliga, hållbara och hållbara bambugolv och andra trägolv för användning i industriell och privat konstruktion. Mer information om detta kan hittas här : https://bambu-eco-golv.se/hållbarhet

Vår webbshop bambu-eco-golv.se etablerades nyligen i Sverige och har från början fokuserat på publicering och försäljning av organiska och hållbara bambugolv och ett stort urval av premiumbambuprodukter tillverkade av BambooTouch.

Bambo-eco-golv.se är en online-försäljningsplattform för bambuprodukter är tvåfaldig och levererar bambuprodukter både för företag och privatkunder. 

BambooTouch huvudkontor i Belgium

Det är därför vi erbjuder ett brett urval av miljövänliga och hållbara bambuprodukter inklusive bambuplankgolv,trägolv, parkett och uteplatsskivor samt och tillbehör.

Endast ett litet urval av bambuprodukter, från vår tillverkares stora sortiment, finns i nätbutiken. Kontakta oss därför om du behöver golv eller annat bambusmaterial för att renovera huset annars för dina andra byggprojekt som du inte kan hitta i webbshoppen.

BambooTouch golvprodukter är av högsta kvalitet och passar perfekt till det skandinaviska klimatet och prissätts konkurrenskraftigt jämfört med liknande produkter från andra tillverkare.

Vi har inget lager och inga fysiska butiker, så vi har inte samma höga priser som de fysiska byggmarknaderna och golvbutikerna. Alla bambusgolv levereras direkt från vår leverantör BambooTouch , i lager i Belgium. De har flera års erfarenhet av tillverkning, försäljning och skötsel av golv, vilket också är din garanti för en riktig produkt.

Vi har beslutat att öppna ett showroom i Sverige snart. Om du vill ha fingrarna i ditt nya golv så fort du vill se alla våra golvutbud i vårt showroom  innan du bestämmer dig. Så snart vårt showroom är klart att öppna är du alltid välkommen att besöka vår stora showroom och känna den goda kvaliteten.

I samband med projekt etc. kan vi också erbjuda dig de andra produkterna som vi inte erbjuder i webbshoppen, men som vår tillverkare tillhandahåller, det finns ett stort urval av plankgolv, parkett- och uteplatsskivor, bambupaneler, brädor och tillbehör etc. Snart hittar du här på webbplatsen vår showroom-adress och öppettider.

Besök vår onlinebutik genom att klicka här:  bambo-eco-golv.se för att få en riktigt bra överblick över alla modeller av bambusgolv och andra våra trägolv som vi erbjuder i vårt stora sortiment producerat av miljövänliga  och hållbara BambooTouch träd.