Varför välja BambooTouch ®?

BambooTouch® föddes ur visionen av ett team av trä- och naturentusiaster, skrämda av hastigheten med vilken våra resurser och vår miljö utarmas och lider. Till exempel är det mest kända trädet för uteplatsbord, ipe, på väg att dö ut. Den har en cykel på över 100 år och efterfrågan är så stor att nästan all skog har röjts.

Bambu erbjuder ett hållbart alternativ av otroligt hög kvalitet, och BambooTouch®s vision är att ersätta trä med bambu där det är möjligt.
Pi-import, företaget som äger varumärket BambooTouch®, har specialiserat sig på detta uppdrag i mer än 15 år och har ständigt utökat sitt produktsortiment för att möta behoven hos privata, kommersiella och professionella kunder…
Från källaren till vinden, via terrassen och badrummet erbjuder bambu en hållbar, ekologisk lösning till ett konkurrenskraftigt pris och framför allt är bambu vackert! Inget att avundas för en Ipe-terrass eller ett ekgolv. Se själv och prova hos någon av våra återförsäljare.

Produkter som lever upp till högsta standard

BambooTouch®-produkter har testats av CTIB (Belgian Technical Centre for the Wood Industry) för att säkerställa att de uppfyller de strängaste standarderna.

Våra produkter uppfyller följande europeiska standarder:

Tester är också tillgängliga för monterings- och efterbehandlingsprodukter som används av BambooTouch®: