Sekretess- och cookiepolicy

Översikt: Sekretesspolicy på kort sikt

Bambu-eco-golv.se samlar in, använder och publicerar personlig information i enlighet med lagen om personlig information.

Bambu-eco-golv.se kommer att hantera personlig information som samlas in från anställda, kunder, affärspartners och andra personer på ett ansvarsfullt och affärsmässigt sätt. Vi kommer att övervaka insamlingen och riktigheten av personlig information, säkerställa uppdaterad inventering av personlig information och skydda information som samlas in från obehörig användning eller avslöjande

Bambu-eco-golv.se har åtagit sig att skydda din integritet och har skapat detta integritetsförklaring för att visa vårt fasta åtagande till integritet. Följande beskriver våra metoder för insamling och spridning av information för webbplatsen på URL: https://bambu-eco-golv.se

Bambu-eco-golv.se kommer inte att avslöja eller sälja besökares information till tredje part.

All information som du tillhandahåller oss, vare sig det gäller affärs- eller personlig information (t.ex. ditt namn eller adress), kan inte ses av någon tredje part.

Denna webbplats kan innehålla länkar till andra tredje parts webbplatser; Bambu-eco-golv.se ansvarar inte för sekretesspraxis eller innehållet på sådana webbplatser.

Detta integritetsförklaring presenteras inte som ett juridiskt bindande avtal.

Mer information om information vi kan samla in och använda

Det finns avsnitt på vår webbplats där vi kan be dig lägga till din personliga information för att komma åt dokument, eller ladda ner olika objekt eller kontakta Bambu-eco-golv.se

All information du lämnar förblir den säkrade egenskapen till Bambu-eco-golv.se. Under inga omständigheter kommer det att säljas eller hyras till någon tredje part. Bambu-eco-golv.se kan dock använda din kontaktinformation för att skicka dig den information du specifikt har begärt eller annan information eller nyheter om vårt företag och tjänster. Din information kan användas i en sammanlagd form för marknadsanalys av vår webbplats trafik.

Förutom den personliga information du kan tillhandahålla kan Bambu-eco-golv.se ibland använda programvara eller andra verktyg som möjliggör insamling av relevant teknisk information, t.ex. IP-adress (Internet Protocol), operativsystemet som används på din dator, varumärket och versionen av webbläsaren som används för att komma åt vår webbplats, olika trafikmönster och adressen till alla hänvisande webbplatser. Bambu-eco-golv.se spårar alltid hur en besökare anländer till webbplatsen Bambu-eco-golv.se, men vi kommer aldrig att försöka samla information från webbplatser som du har besökt innan webbplatsen Bambu-eco-golv.se besöker.

Användning av personlig information

Bambu-eco-golv.se får använda din personliga information för följande ändamål;

För att du ska kunna använda webbplatsen utan att behöva ange lösenord eller inloggningsuppgifter upprepade gånger

För att tillhandahålla information eller tjänster du har begärt

För att hjälpa oss att hantera och utvärdera vårt innehåll för att säkerställa att det är relevant och lämpligt för dig

För att varna dig om företagsnyheter, produktuppgraderingar, annan ny information och nya produkter och tjänster från Bambu-eco-golv.se.

Hyperlänkar till andra webbplatser

Bambu-eco-golv.se kan erbjuda länkar på vår webbplats som riktas till externa tredje parts webbplatser (som alltid är säkrade webbplatser)

Vi har ingen kontroll över innehållet på andra webbplatser eller användningen av information de samlar in

Vi rekommenderar att du alltid granskar sekretesspolicyn för webbplatser från tredje part, du besöker dem får inte följa samma policyer som oss

Utan att delta

Denna webbplats gör det möjligt för besökare att välja att ta emot kommunikation från oss och våra partners vid varje punkt vi ber om information om besökaren.

Webbplatsen tillåter besökare att sluta ta emot framtida meddelanden på något av följande sätt:

Skicka ett e-postmeddelande till vårt team om din begäran om att avsluta prenumerationen från en viss adresslista. Du kan skicka ett e-postmeddelande till info@bambu-eco-golv.se