Välkommen till vår onlinebutik www.bambu-eco-golv.se för försäljning av Woodpecker® golvprodukter

Det är nu dags att introducera bambugolv för Danmark som produceras av en europeisk ledande producent Woodpecker Flooring UK.

Ekologiskt vänliga och hållbara golvprodukkter blir moderna och attraktiva miljöval för hem och företag!

 

25 ÅRS GARANTI
Val, stapling, torkning, kylning, skärning och efterbehandling – i varje steg i Woodpecker-processen strävar vi efter att producera det tuffaste golvet, som vi ger en säkerhet på 25 år. Resultatet är golv som ger en varm och strålande atmosfär ditt hem nu och under många år framöver.

TRÄPECKNINGSVÄGEN

Om Woodpecker Flooring UK : Den världsberömda specialisten inom golvprodukter för design och konstruktion.

Woodpecker är ett familjedrivet företag med ett arv inom virkesindustrin som går tillbaka tre generationer. Vårt företag grundades av Bruce Ker 1975. Han var en skicklig hantverkare som älskade att lära människor att arbeta med trä. Hans son Nelson fortsatte traditionen och fokuserade verksamheten på träbearbetningsmaskiner.

På grund av sin långa erfarenhet inom golvndustrin kan Woodpecker utveckla unika, skräddarsydda gulvdesignlösningar som uppfyller exceptionellt höga krav från industrikunder. Genom sin expertis, världsomspännande nätverk, golvdesignmetod och innovativa attityd är Woodpecker globalt erkänt som premiummärket för golvdesign och byggprodukter. Bli förvånad över den imponerande rad kunder och referenser som redan har upptäckt Woodpecker.

Besök vår onlinebutik  bambu-eco-golv.se/shop för  att få en bra titt på alla golvmodeller och andra produkter som vi erbjuder i vårt stora sortiment, producerat av 100% miljövänligt och hållbart Woodpecker art golv som är det moderna svaret på dagens krav på hållbar konstruktion och därmed bidrar vi med våra nya hållbara lösningar till den svenska byggsektorn. 

Woodpecker golve är starkare än andra som bekräftats av byggbranschen. Tack vare sin höga slitstyrka är golv det perfekta materialet för industriell och allmän bostadskonstruktion. Vår tillverkare Woodpecker från England är känd över hela världen för sina modernaste design och golvprodukter av god kvalitet. Det finns 100% kvalitetsgaranti på sina golvprodukter, som är speciellt anpassade till Skandinavien och den svenska byggnaden och klimatet. Inom industri, fabriker och lager, kontor / butik är det viktigt att golvbeläggningen och andra byggnadsmaterial anpassas till den belastning de kan tåla och att vi kan erbjuda.

Vi levererar Europas ledande organiska golv produkter och parkett, som är hållbart, miljövänligt och av högsta kvalitet, och vi erbjuder en garanti upp till 25 år.

Bambu-eco-golv.se är också en leverantör av vackra, organiska och hållbara täckmaterial inomhus och utomhus och andra  golvprodukter.

Fördelarna med shopping på Bambu-eco-golv.se är att Woodpecker-företagstillverkaren är känd i hela Europa, England og USA och en av de största tillverkarna av golvprodukter i världen. Vilket är också din säkerhet för hög kvalitet och för garanterad god handel i vår onlinebutik.

I Sverige tillbringar vi 80-90% av vår tid inom, varför den fysiska ramen betyder mycket för hälsa, lärande och produktivitet. Idag är ögonen ofta starkt fokuserade på faktorer som kostnad per aktie. kvadratmeter och byggnadens energiförbrukning eftersom du bara glömmer att byggmaterialets hållbarhet och miljö korrekthet betyder mycket när du bygger eller möblerar i hem som faktiskt kommer att förvärra det riktigt hälsosamma huset för vårt välbefinnande.

Därför måste den svenska byggbranschen nu sätta människan i centrum när vi bygger.

Därför är det mycket viktigt att fokusera på de positiva effekterna av ett bra inomhusklimat och därmed på hur vi skapar bättre livskvalitet, rörelse, lärande och produktivitet när vi pratar om privata hem, dagis och kontorsmiljöer etc.

Vi bör fokusera på våra hållbarhetskrav i anbudsmaterialet, fördelat på social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet samt teknisk och processkvalitet. Även krav på låg energiförbrukning, begränsad användning av material med miljöskadliga ämnen, korrekt hantering av byggavfall, att ett bra inomhusklimat kan uppnås och att en drift- och underhållsplan för huset görs.

DGNB-certifiering som ett verktyg, och det ger en struktur för att prata om projektens hållbarhet och därför med DGNB-certifiering, kommer något att komma mot hälsosammare byggnader, men skillnaden mellan anläggning och drift är fortfarande en stor utmaning.

Källa: https://byggeri-arkitektur.dk/article/Sustainable-Build/Jagten-for-det-good-indliv läs också mer om det här:  http://www.sustainablebuild.dk


Vi är en återförsäljare för Woodpecker Flooring UK i Sverige och erbjuder därmed ett stort urval av premium  golvprodukter.

Vi är godkänna webbshop , för att se klicka bevisen vänligen på logotypen nedan.

Besök vår onlinebutik genom att klicka här:   bambu-eco-golv.se  här kan du titta på alla golvmodeller som vi erbjuder i vårt stora urval av 100% ekologiskt vänligt och hållbart Woodpecker tråved. Alla produkter är ekologiskt 100% miljövänliga, testade och bekräftade av alla internationella produktstandardorganisationer.  Vi levererar varor direkt till önskad leveransadress. Snabb leverans direkt från Woodpeckers eget logistiklager i England.

Med ett Woodpecker golv kommer du att uppleva en magnifik kombination av hållbarhet och extrem hållbarhet
Woodpecker golvprodukter är trendigt, miljövänligt och hållbart

Woodpecker golvprodukter förknippar lövved på de skandinaviska breddegraderna. Så detta är verkligen ett ”trägolv” som är hållbart och motståndskraftigt mot repor, skåror och vanligt slitage. Det finns olika typer av golv, som alla har sina fördela. Ett Woodpecker golvprodukter är som sagt mycket hållbart och en relativt ny träslag på den skandinaviska och svenska golvmarknaden.

Bambu-eco-golv.se är en leverantör av vackra, ekologiskt vänliga och hållbara golvprodukkter inomhus och utomhus, parkett och uteplats för både privata och kommersiella byggprojekt. 

Woodpecker-golvprodukter har också FSC- certifiering,  som är världens ledande skogsskötselstandarder.

Att ta hand om miljön är viktigt för oss, så vi använder bara trä med FSC® (Forest Stewardship Council®) eller PEFC (Program for the Endorsement of Forests) certifiering. Genom att välja vårt virke ansvarsfullt är Woodpeckergolv inte bara vackert – vi kan garantera att det är etiskt anskaffat.

Titta också på Video om Woodpecker Flooring Ecologically Ansvar

För att få ett icke-bindande erbjudande med attraktiva priser för Woodpecker® golv produkter, skicka ett e-postmeddelande till:  info@bambu-eco-golv.se