Vackra hemidéer finns överallt (vi kan spendera timmar på Pinterest!). Och att ta med fantastiska stilar till sina egna hem är interiörbloggarna vi älskar att följa. Samtidigt som de letar efter nya trender och arbetar med varumärken som styr inredningsscenen, är de upptagna med att förvandla sina utrymmen. Här är våra 5 favoritrum som finns i bloggarnas hem. Vi hoppas att de inspirerar dig så mycket som de gör oss!

 

ABI DARES MATSAL [ DESSA FYRA VÄGGAR ]

Rumsbilder uppdaterade

Abi handlar om lugn, minimalistisk stil. Och hennes matsal är inget undantag. Enkla färger och naturliga material fångar en riktigt lugn känsla. Det är en vacker blandning av periodfunktioner och skandinaviska influenser – allt vi kan önska oss från ett modernt rum.

Det tjocka matbordet i trä är en samlingspunkt. Skulle du tro att det kommer från Ikea? Svart accenter i spisen och tillbehör ger intressanta kontraster också.

Men var började Abi? Du kanske blir förvånad över att hon baserade designen kring två vintage trådstolar: ”För att hålla fokus på stolarna höll vi färgerna enkla och lugnande – grå och vit, med några få pulverformiga blå tillbehör – och läggs värme genom olika strukturer.”

Ta hela rundturen i Abi’s Dining Room Makeover

 

CATE ST HILL’S BEDROOM [ CATE ST HILL ]

Rumsbild 12

Om vi ​​kunde välja vilket sovrum som helst för en täcke dag, måste det vara Cate St Hill’s. Mellanhundratalets inspirerade utrymme är verkligen en fristad. Lager av grått och blushpinks ger tonen och gör den perfekta bakgrunden för mörka trämöbler.

Texturer är taktila och inbjudande – de skrynkliga sängkläderna, mysiga kuddar och mjuka mattor. Och tillbehör väljs noggrant med böcker, vaser och små gröna inslag som förenar utseendet

När det gäller väggfärg kan vi inte föreställa oss rummet utan det. Cate valde färgen från Farrow and Ball: ’Inspirerad av chiffon nattklänningar är Peignoir den perfekta färgen för ett sovrum tror jag – det är känsligt och neutralt men lägger till rätt mängd färg för att stoppa ett utrymme som ser ut för tråkigt och vanligt. Det är en upplyftande färg som omedelbart lugnar, perfekt för att skapa en vilsam reträtt. ’

Utforska mer av denna avkopplande fristad på Cate St Hill’s blogg

 

KIMBERLY DURAN’S KITCHEN [ SWOONWORTHY ]

Rumsbilder uppdaterade3

När det gäller glamorös inredning är Kimberly din dam. Hennes hem är en eklektisk samling av färg, glans och vilda tryck, tämda med eleganta ytor och lyxiga möbler.

Kimberly’s ” sexiga svarta, vita och guld eklektiska boho glam kök” är inte annorlunda. Dess monokroma palett lyfts med underbara mässingsarmaturer och härliga rosa knoppar. Allt intresse är i tillbehören, med allt från porslin till muggar och köksredskap som fångar ögat.

Rummet är dramatiskt och fullt av kontrast men ändå otroligt lätt tack vare de vita öppna hyllorna. Och ljusare upp väggarna bakom är ett mycket Kimberly-esque tapettryck från 17 mönster . Det är bara ett av de lilla extra som gör detta kök så spännande.

Se mer av Kimberly’s kök på Swoonworthy-bloggen  och få hennes eklektiska Boho Glam-titt här

 

EMILY MURRAYS VARDAGSRUM [ THE PINK HOUSE ]

Rosa husrum 1

Emily Murrays lounge är en riktig pärla. Och vi älskar att det inspirerades av en målning! Emily har valt ut alla färger i akvarellandskapet ovanför sin eldstad och tagit den in i rummet. Nyanser från scenen finns i väggarna, möbler och tillbehör. Nämnde vi att soffan verkligen dyker upp ?!

Känslan är rolig och modern men ändå smält med periodfunktioner. Dekorativ täckning, fönsterpaneler och mantelstycket sticker ut mot det djärva Farrow and Ball Manor House Grey . Och blandningen av gamla och nya möbelstilar ger en avslappnad känsla i rymden.

Vad är temat? Det finns ingen, och det är exakt varför rummet är så fantastiskt. Emily säger: ”Jag var inte ute efter en matchande matchning för det här rummet – mer lekfull, vänlig och eklektisk”. Det är roligt, barnvänligt och vi skulle gärna vilja att det ska vara vårt!

Turnera mer i Emilys vardagsrum på The Pink House

 

MELANIE LISSACKS BALKONG [ MELANIE LISSACK INTERIORS ]

Rumsbild 14

Vi vet att en balkong inte är ett rum men vi måste bara ta med Melanie Lissacks som en av våra favoriter. Oavsett vädret känns det väl och verkligen som sommar i denna eleganta sittgrupp.

Genom att omfamna den tropiska trenden i all sin härlighet har Emily tagit massor av färg och kul till rymden. En rosa och grön palett ger scenen och växter placeras överallt för en livlig djungelkänsla. Ganska rosa rävklyvar stiger högt och binds i de härliga målade lådorna. Bladiga tyger ger en extra spräng av semester kul.

När det gäller mattan, visste du att du kunde få en för utomhus? Den här är från Wayfair och ger en mysig inomhus-utomhus-känsla till balkongen. Vi skulle gärna njuta av en cocktail eller två i denna vackra lilla krok.

Utforska mer av balkongen på Melanias blogg

 

Tack till alla bloggare som nämnts ovan för att vi tillät oss att använda deras fantastiska bilder i det här inlägget.