Vi har tittat på våra topp 10 favoritstilar från vår golvkollektion för att inspirera din nästa inredningstil. Ta en titt på våra praktiska tips och tips om hur du skapar varje utseende …

 

UNDERBAR GRÖNSKA

LAGER

Brecon Warehouse Oak

De aska nyanser och karaktäristiska sågade märken i Brecon Warehouse skapar ett modernt och elegant golv. Och när det är parat med djärva, kontrasterande väggar växer rummet till liv. Vi älskar särskilt denna smaragdgröna; det kompletterar vackert gråtonerna i Warehouse Oak.

Men våra favoritaspekter av denna rumsuppsättning är handen av guld och naturliga strukturer – de är det perfekta valet av tillbehör för det här utseendet, vilket ger underbart djup och stil.

 

BURNT

Berkeley Burnt Oak

Burnt Oak är lastad med tonvridningar och rustika detaljer och den nödställda karaktären skapar ett verkligt unikt golv som man kan beundra. Bronsfärgerna kompletterar en mörk inredning perfekt och tillägget av guldtillbehör förbättrar golvets rika toner och skapar ett lyxigt utseende.

Vi älskar rymden och värmen i detta utrymme – det har stil skriven över det hela och tillägget av färskt grönska ger rummet liv.

 

SCANDI STYLE

DIS

Goodrich Haze Oak

Goodrich Haze är en av våra bästsäljare och en av våra personliga favoriter. Uppsättningen av asktoner i kombination med det vinklade chevron parkettmönstret ger en rolig och modern twist på en traditionell design.

Den vittvättade ytan ger golvet ett unikt utseende och kompletterar ett Scandi-inspirerat rum perfekt. Mörka möbler med monokroma element ger en välkomnande kontrast och tillsatsen av naturliga strukturer ger omedelbar djup och komfort.

 

VITRÖKT

Harlech White Rökt

Naturliga toner går över hela vitrökt med intrikat spannmål och underbar konsistens i vanlig syn. De bleka tonerna ihopkopplade med naturliga strukturer och en ljus interiör skapar en hemtrevlig look på Scandi-looken. De olika trätonerna skildrar en härlig värme och tröstande känsla.

 

RIKTIGT RUSTIK

STUGA

Berkeley Cottage Oak

Påkostad med rustika detaljer är Cottage Oak full av charm. Varje planka är prydd med detaljer och härlig konsistens. Den naturalistiska karaktären skapar en vackert åldern känsla. Och när de är parade med gula toner lyser träens värme igenom för att skapa ett omedelbart hemtrevligt men ändå elegant utseende.

 

VIT PLANERAD

Chepstow hyvlad vit ek

Vi älskar denna rika djupblå nyans, särskilt när de är parade med svarta tillbehör och påkostade strukturer. Kontrasten för denna djärva inredning mot den vitna ytan på Chepstow Planed ger ett modernt tag på den traditionella rustika designen och vi älskar det!

 

VÅGIG MÖRK

KÄLLARE

Berkeley Cellar Oak

Den industriella looken är en annan favoritstil av vår. Öppen planlösning med avskalad dekor är nyckeln till att skapa detta moderna utseende. Börja med en neutral palett och bygg upp med svarta möbler och håll tillbehören till ett minimum. Experimentera med en mängd grå, svarta och neutrala toner för att höja den industriella känslan.

Vår Berkeley Cellar Oak är det perfekta valet för att komplettera denna dekorstil. Den rika mörka färgen har fläckar av karamelltoner som löper genom den, vilket skapar ett underbart bedrövat och slitet utseende – det är ett golv att älska!

 

förkolnat

Goodrich Charred Oak

Djärv, snygg och vågig – det är svårt att inte bli förälskad i Charred Oak-parketten. Varje block är vackert unikt med varierande toner och detaljer och lägger härligt drama till valfri rumstil.

Ljusa och djärva tillbehör skapar en elegant och modern kontrast mot det underbart mörka parkettmönstret. Vi älskar särskilt kontrasten mellan orange och grönt. Det ger en stänk av lyftande färg och förvandlar utseendet till en stilfull oas av inspirerande glädje.

 

PRETTY PASTELS

MÅNSTRÅLE

Salcombe Moonbeam Oak

Vackert mjukt och delikat, vi älskar valet av pastell i denna rumsuppsättning. Kombinationen av färger kompletterar de mjuka tonerna från Moonbeam Oak exklusivt. Valet av mjuka färger, fina strukturer och enkla mönster skapar en nyckfull stil som du inte kan låta bli att förälska dig i.

 

SALTADE

Goodrich Salted Oak

Underbart lätt i färg och berikad med naturlig skönhet, Salted Oak är en annan fast favorit av oss. Det traditionella fiskbensmönstret i kombination med mjuka färger ger en modern look. Vi älskar särskilt hur de mjuka grå väggarna kompletterar golvets aska toner.