Katie’s hem i Isleworth, West London har förvandlats vackert med vita parkettgolv och expertis av hantverk av Woven & Woods .

8

Katie bor och arbetar i London och har varit i sitt hem i Isleworth sedan december 2016. När Katie flyttade in var platsen i gott skick men ändå lite trött och golven var annorlunda hela tiden – tid för en uppfriskning. Med en fransk bulldogg (kallat biff!) Var mattor ute och frågan var trägolv på korten. Hör från Katie om hennes erfarenhet av att ha hackspettgolv monterat i hela …

10

”Jag åkte till Woven & Woods i Twickenham eftersom deras butik var iögonfallande och modern och när jag gick in hade de massor av variation och var superkunniga. Jag visste att jag ville ha antingen en ljusgrå / vit eller mycket mörkgrå fiskbens i hela huset. Det behövde vara slitstarka men på grund av det belopp jag behövde, måste jag också passa budgeten.

2

Woven & Woods var fantastisk. Jag tog bokstavligen över butiken och lägger prov och gick över dem i klackar, nakna fötter och till och med hunden gav den en gång. När jag tog proverna hem var det tydligt att Whitened Oak var den.

6

Montörerna från Woven & Woods var lysande. Supervänliga, pålitliga och perfektionister. Gott om te och kex för att hålla dem igång. Under veckorna efter passformen var de glada att hoppa över för att fixa alla knepiga brädor som också hade dykt upp.

9

Jag älskar mitt golv. Det är bara den rätta blandningen av traditionell och modern, och vårt blå kök dyker verkligen emot det. ”

Tack så mycket för att du delade din golvresa Katie!

Gillar utseendet på Whitened Oak? Titta närmare med ett gratis prov  eller se på en Woodpecker-  återförsäljare nära dig .