Varför är ditt sovrumsgolvval så viktigt? Komfort och avkoppling i sovrummet är nyckeln, det är ju platsen där du börjar och slutar din dag. Därför är det mycket nödvändigt att skapa en drömmande reträtt. Sovrum golv har förmågan att skildra atmosfären i ditt utrymme. Valet av färg och stil kommer att avgöra ditt rums känsla och känsla, så att välja rätt golv är nyckeln.

Med så många val att välja mellan, har vi begränsat det till våra favoriter …

 

TRADITIONELL STILGOLV

Sovrum golv

Berkeley Cottage Oak, konstruerad trägolv

Traditionella stilar av golv är tidlösa skatter som aldrig kommer att date. Därför är det alltid en säker satsning att välja en naturlig färgskärm när det gäller att välja ditt sovrumsgolv.

Genom att välja en traditionell stil med sovrumsgolv öppnar du dig för ett överflöd av stilmöjligheter. Oavsett om du lägger till färgade tillbehör, glamrar upp det med strukturerade tyger och antydningar av metall eller håller det rent och minimalistiskt, är möjligheterna verkligen oändliga.

Vår Berkeley Cottage Oak är ett konstruerat trägolv med extra rustik gradering. De stora knutarna och de mörka klyvorna utgör den naturliga skönheten i äkta trä, vilket gör det till ett extra speciellt golv. Det här charmiga karaktären på detta golv kommer att ge ett element av värme och kännedom till ditt sovrum.

 

VINTAGE STIL GOLV

Sovrum golv

York antik ek, massivt trägolv

Mörka rika toner av kaffebrunna och sammetslösa chokladtoner. Mörkgolv är klassisk från årstiden. Det förkroppsligar lyx och kommer att ge en touch av sofistikerade i ditt utrymme.

Genom att introducera mörka trämöbler och inslag av mahogny kommer ditt vintage-tema att lysa igenom. Men om denna idé är för intensiv, var inte rädd för att blanda den med några lättare tillbehör och färgstänk. Mörka golv i kombination med ljusare toner av grädde och vitt möbler moderniserar omedelbart ditt sovrum. Men hur du utformar det, rika mörka sovrum golv är alltid en vinnare.

Vårt antika ekgolv i York personifierar den lyxiga känslan av vintage stil. Vi älskar särskilt de varma tonerna och den naturalistiska strukturen på detta golv.

 

SCANDI STIL GOLV

Sovrum golv

Oxwich Whitewash Strand, Bamboo Flooring

Det skandinaviska temat är fortfarande ett populärt val bland designers och hushållsägare och det är lätt att förstå varför. Det minimalistiska utseendet är lätt att uppnå med ljusvitt / grått golv i kombination med en blandning av grått, vitt och svart möbler. Det finns ett riktigt inslag av fräschhet och tydlighet med Scandi-looken.  

Våra Oxwich Whitewash Strand Bambu golv är en fantastisk representation av Scandi-looken. Med sin vita tvättyta och slitstarka struktur är det ett hållbart och miljövänligt alternativ. Bambu är ett av de mest hållbara golvmaterialen runt, så om du letar efter snygga men ändå miljövänliga sovrumsgolv, leta inte längre.

 

PARKETTGOLV

Sovrum golv

Goodrich kaffe ek, parkett, konstruerad trägolv

Parkettgolv har tagit fart i år, det är utan tvekan den största interiörstrenden 2018. Med sin tidlösa stil är det lätt att förstå varför människor blir galna.

Våra Goodrich kaffe ekgolv är ett utmärkt exempel som exemplifierar parkettens sanna skönhet. De naturliga detaljerna och den varma kaffeskuggan gör detta till ett mysigt men klassiskt val som passar alla sovrumsstilar. Om du letar efter element i den klassiska och moderna stilen och letar efter något unikt charmigt är parkettgolv perfekt för dig.