Vi arbetade med stylist och ägare av peastyle Anwen för att skapa vår Goodrich Haze Oak- rumssats med massor av skandinaviska skönhet. Ta reda på hur Anwen fångade utseendet …

För några månader sedan var jag stolt över att bli uppmanad av Woodpecker att utforma några rumuppsättningar på en fotoshoot och visa upp deras underbara nya golv.

Min favoritdesign att arbeta med var utan tvekan Goodrich Haze Oak . När jag läste uppsatsen slutade mitt hjärta nästan på ordet ”Scandi”. Jag var över det hela och kunde inte vänta med att öppna den bärbara datorn, hoppa på Pinterest och komma på jobbet för att samla en skrapbok med idéer för att få uppsättningen till liv.

Min uppgift var en absolut dröm: ”avskalade skandinaviska känslor / rottingmöbler i vardagsrummet”. Jag menar kom igen … vem är inte ett fan av lite Hygge? Tänk mysiga strukturer, stickade lager, ljus, överdådiga kuddar och botanik. Och att ställa in allt detta var det naturliga trägolvet. Mycket Hyggelig faktiskt.

Här var min inspiration:

22e60ac57b8806445b6c585389671d0b

Så handlarlistan i handen och bekväma skor gick iväg, jag började upphetsat fylla baksidan av skåpbilen med massor av sexiga scandi-hemvaror. Om det finns en sak som styling har lärt mig, när du tror att du har tillräckligt med saker, lägg till en hel massa mer – en tom uppsättning bara äter upp de ljusstakar och vaser som en hungrig tonårig pojke efter en lerig rugbymatch och du behöver alternativ , massor av alternativ.

Jag arbetade med ett fantastiskt team och började arbeta med att förvandla ett kavernöst lager till ett vardagsrum med drömmar.

Golvet teamet var först, vävde sin magi med parketten, sedan var vi på, hängande i min soffa (Herr P såg lite orolig ut när han såg att försvinna från vårt vardagsrum och in på baksidan av skåpbilen), glidande sassy sidobord till precis rätt vinkel, ta upp mattor och klistra in (ja sticker!) bildramar på väggen. Vi hade kul med kuddar, drapera tofsar på kast för att få det perfekta (men inte för perfekta) boende i vardagsrummet. Allt detta och jag fick gå över detta vackra golv barfota nästan femton gånger, och inte en splint!

Här är den färdiga skandirummet för Haze Oak:

Goodrich Haze Oak

I slutet av dagen googlade jag över företag som var redo att kasta bort alla mina mattor hemma!

FÅ SÖKET

Kuddar – peastyle  och TK Maxx

Kasta – John Lewis

Soffa – limpa

Taklampa – husläkare

Matta – peastyle

Rattan Stol – IKEA

Sidobord – Dunelm & Lidl

Tryck – Desenio

Macrame Wall Hanging – peastyle

Golvlampa – peastyle

Kolla in Anwens roliga utbud av skandinaviska tillbehör hos peastyle