Skrämmande är det inte … ytterligare ett år har nästan gått! När julen närmar sig och vi ser fram emot 2019, här är de svåra värden som vi inte kan vänta med att se flockas in i våra hem nästa år. Vilket skulle du älska att prova?

 

HÖG KONTRAST

berkeley källare ek trägolv

Berkeley Cellar Oak

Svart är drama och det kan påverka hemma. Denna djärva färg dyker upp i allt från tapet till belysning, golv och möbler. Håll den matt och koppla ihop med råa, ljusa ytor för en mördarkontrast.

 

DET FÅR RUDE INTE ATT GÅ NUDE

naken dekor stil

Gray är fortfarande en av landets sanna kärlekar. Men nästa års nyanser formar sig för att vara nakna. Knappt där är jordnära neutraler och sandtoner tillbaka. Tänk jute, duk, ull, trä och hampa i köttiga eller havregryntoner.

 

VACKER I DET UNIKA

 samling av handgjorda föremål på väggen

Vi vrider på huvudet för ovanliga och handgjorda bitar från pop-up-butiker och lokala hantverkare. Våra hem är reflektioner av oss själva och knäppa föremål är det perfekta sättet att lägga till något unikt samtidigt som vi uttrycker våra favoritstilar.

 

BLOMSTERBRÖST

blommig stol

Bild: Cox & Cox Laverton Floral Chair

Traditionella blommor kommer tillbaka i charmiga tyger och tapeter. De är ett söt sätt att dra ögat till en funktion eller lägga till små platser av intresse runt ett rum. Skapa en kollision med moderna möbler eller gå rakt upp chintz med periodstycken.

 

FÄRGFRITT KABINETRI

goodrich ecru ek kök parkettgolv

Goodrich Ecru Oak

Djup blues och marinblå nyanser fortsätter att vara populära i klassisk shaker-stil och minimal skåpdesign. Djärva kök är vackra, och dessa färger kompletterar lättare funktioner för en lugn fristad i hjärtat av hemmet.

 

NATURLIG VÄRME

dulux kryddad honungfärg

Bild: Dulux

Att få oss mer i kontakt med naturen är träiga nyanser i värmande bruna och karamell. Dulux årets färg 2019 är just det, en rik bärnstensfärgad ton kallas Spiced Honey. Framkalla ett lugnande och lugnt eller mysigt och livligt rum med denna mångsidiga palett.

 

FRIVOLUS FRINGING

fransade lampskärm och spegel från oliver bonas

Bild: Oliver Bonas

Fantastiska tofsdesigner i lampor, speglar, kuddar, gardiner och mer kommer att svänga på scenen nästa år. Med en älskad historia i viktorianska och retro-era kan dessa bitar lägga till en svag kant eller boho-känsla till våra interiörer.

 

OCEAN FEVER

scalloped sammet stolar

Bild:  Anthropologie x Bethan Gray Feathered Occasional Chair

Böjda, vågiga, under havet inspirerade former är inställda på att simma in i våra hem. Kammusslade möbler och klyvda fiskplattor är bara några av de sätt som vi kan kopplas till med mer flytande former under det nya året.