Grått parkettgolv finns i många vackra stilar, från en subtil dammning av skuggan till djärvare, uttalande utseende. Att förena modernt och traditionellt i härlig harmoni är grå parkett en elegant twist på den omhuldade ekklassikern.

Låt dig inspirera av dessa 3 unika mönster av grått parkettgolv. Vilket skulle du älska för ditt hem?

 

  1. DÄMPAD GREIGE

grått parkettgolv goodrich fjäder ek

När naturligt lätt ek och en grå fläck samlas, blir vi grå. Det är den perfekta kombinationen av rå träskönhet och en modern touch, utformad för att komplettera varandra.

Feather Oak ser vi denna vackra blandning. Små aska nyanser förknippas med ekens underbara färgvariationer för ett verkligt elegant utseende. Varje block är borstat noggrant för att få fram säden och säkerställa att karaktären lyser igenom.

Detta känsliga och diskreta tag på grå parkettgolv är perfekt för skandinaviska inspirerade utrymmen med ljus och luftig inredning. Stil med en bakifrån färgpalett och massor av strukturer för en lugn gömställe.

 

Feather Oak-nyansen finns också i ett chevronmönster – upptäck Haze Oak .

 

  1. MODERN LANTLIG

grått parkettgolv goodrich lada ek

En annan spännande stil av parkett är modern rustik. Ihopkoppling av en modern färg med åldriga och nödställda detaljer, ger denna design ännu mer dimension till det tidlösa fiskmönstret.

I vår nya  Barn Oak-  parkett är varje stycke kärleksfullt utformat för hand. Utforska en mängd antika funktioner i hela, som berättar historien om ett åldern gammalt parkettgolv återkrävd att bli älskad en gång till. Tumlade kanter, rika naturliga detaljer och slitna ytkaraktär kombineras enkelt med en skumma grå nyans.

Denna unika variation av grått parkettgolv kan göra det perfekta komplementet till traditionella eller moderna rum. Hitta lada ek precis som hemma med rustik eller förfinad inredning.

 

  1. RÖKIGA NYANSER

grå parkettgolv aska ek

Grått parkettgolv kan också vara djärvt. En sannare, blåare nyans av färgen fångar en riktigt modern effekt; ett sofistikerat uttalande. I denna stil lyser träs naturligt vackra karaktär fortfarande genom, men ekskärmen är nästan helt täckt av grått – fantastiskt!

Ash Oak omfattar detta utseende med mättade, rökiga grå nyanser som ger parketten ett kritiskt utseende. Det är ett fantastiskt val för maximalistiska interiörer som inte är rädda för mörkare, mer färgstarka scheman. Vi kan inte låta bli att älska hur golvet ser ut med en rosa och indigopalett.