hackspettgrått golv

Det är ingen hemlighet att grått har spelat en stor roll i populära interiörscheman under många år. Gråmålade väggar har helt ersatt grädde eller magnolia som den moderna versionen av att gå till neutral i våra hem. Jag är för en stor grå fläkt (som ni kanske har märkt att jag nyligen målade mitt vardagsrum en mycket matt, lerfärgad grå ). De mest framgångsrika ”gråtonerna” har varierat från mycket mjuka, gråtonade vita till djupa, djärva gråtoner. Den enorma ”Downpipe-trenden” nådde en topp för ett par år sedan, där alla tog steget till mörka interiörer med en av Farrow & Bolls nu mest populära nyanser.

I år har vi sett en utveckling mot att använda mer färg i våra hem. Djärva juveltoner och en mer ’maximalistisk’ stil har spelat en stor roll i de viktigaste inredningstrenderna för 2018. Medan Salone i Milano förra månaden var nyckelneutralerna mycket varma, beigey-rosa färgade färger. Så är grå över? Långt ifrån, faktiskt. Det handlar nu om att använda grått på golvet för att komplettera dessa nya djärvare färger eller varmare neutraler.

Harlech Stormy Oak Engineered Flooring av Woodpecker Flooring.  Bildkredit: hackspettgolv.

Harlech Stormy Oak Engineered Flooring av Woodpecker Flooring. Bildkredit: hackspettgolv.

Grått eller gråsprickat golv ger den perfekta basen för ett mer levande dekorskema eftersom det håller balansen och tonar ner en eklektisk interiör från att bli för galen. Som neutralt komplimanger det ett antal färger snarare än att kollidera med dem. Grått golv skulle hålla ett rum ljust och friskt, snarare än djupfärgade golv som blir huvudfokus i ett rum och känner sig tunga. Ett djupt valnötgolv kräver all uppmärksamhet och måste balanseras ut med ljusa vita väggar. I stället låter ett grått golv andra delar av rummet prata. Traditionella ek- eller ”ekstil” -golv har ofta en lätt färg av gul eller orange i basfärgen, vilket skulle bestämma att du väljer resten av rumssystemet noggrant så att ingenting kolliderar. Med ett grått golv är du mycket mer öppen och fri att bygga på den neutrala basen.

Hackspett säljer ett stort utbud av grått golv  i massivt trä, konstruerat trä (som är kompatibelt med golvvärme, till skillnad från massivt trä) och mer budgetvänligt laminat. Om ett helt grått golv inte tilltalar, finns det ett antal nyanser med en underliggande användning av grått i mer traditionell träfärgning. Med hjälp av några prov av Woodpecks grå golv har jag skapat tre dekorplaner som jag tror skulle fungera perfekt med ett grått golv.

EFTER (7) .png
hackspettgrått golv

Trenden att kombinera blush-pink och guldmetall kan utföras på ett mycket feminint sätt. medan denna färgkombination också är mycket populär i luxe, exklusiva interiörer som ses i tidskrifter som Elle Decor. Grått golv fungerar med detta schema oklanderligt eftersom rosa / guld / grått är den perfekta färgkombinationen. Detta humörbräde skapades med York Grey Washed Oak från Woodpecker , som är ett mycket ljust, askfärgat massivt trä med remsor av grått som går igenom golvplattans längd. Detta system skulle fungera bra om du skapar ett vackert men modernt sovrum eller vardagsrum hemma.

York Grey Washed Oak av Woodpecker Flooring.  Bildkredit: hackspettgolv.

York Grey Washed Oak av Woodpecker Flooring. Bildkredit: hackspettgolv.

EFTER (9) .png
TRÄPAKER GRÅGOLV

Mer och mer ser jag människor flytta från traditionella kök till något mycket mer spännande (och mer kostnadseffektivt). Kök gjorda av skiktträ med melaminbeläggningar i ljusa apelsiner och plattor, kök med plattpaket men ’pimpade’ med skräddarsydda dörrar, kök med metallplåtstänk eller med djärva brickor. Den totala antitesen till det ”engelska landsköket”, dessa kök ger ett totalt uttalande med djärva färger och en retro-kant. För att hålla detta system sammanhängande och från att vara för ”i ansiktet” eller kollidera krävs ett neutralt golv. Woodpecks Salcombe Moonbeam Oak-konstruerade golv , sett på humörbrädan ovan, är perfekt att använda med denna nya, moderna kökstil eftersom det är ett mjukt, tvättat grått som fungerar perfekt med säkra, djärva nyanser.

Salcombe Moonbeam Oak Engineered Floor av Woodpecker Flooring.  Bildkredit: hackspettgolv.

Salcombe Moonbeam Oak Engineered Floor av Woodpecker Flooring. Bildkredit: hackspettgolv.

EFTER (8) .png
hackspettgrått golv

Om du vill ha ett mer naturligt inredningssystem och vill använda trä som en nyckelfunktion i andra delar av rummet – till exempel för planterlådor fyllda med husväxter uppförda på väggen, eller till och med en ’trävägg’ (såg du Katty från One Four Sixs trävägg i hennes Revamp Restyle Reveal-rum ?? ) då vill du inte att ditt rum ska vara överbelastat. Woodpecker’s Berkeley Grey Oak är ett äkta ekgolv utan standard ek-orange färg. Tillsammans med den konstruerade Goodrich Feather Oak är denna nyans en av de lättaste grå golvalternativen som finns från Woodpecker. Team med gråbaserade vita och krämer, plus naturliga, jordnära funktioner och strukturer för att skapa ett ekologiskt badrum eller kök / matsal.

Goodrich Feather Oak Engineered Floor av Woodpecker Flooring.  Bildkredit: hackspettgolv.

Goodrich Feather Oak Engineered Floor av Woodpecker Flooring. Bildkredit: hackspettgolv.

EFTER (10) .png

Woodpecker Flooring driver för närvarande en fantastisk tävling som ger dig chansen att vinna upp till 2k i Woodpecker Flooring (* Obs: det behöver inte vara i grått!). Att skriva in allt du behöver göra är att gå vidare till din favoritkanal på sociala medier och lägga upp en bild av ett speciellt minne som du har haft antingen hemma eller på den härliga brittiska landsbygden , tagga in i @wearewoodpecker @woodpeckerfloors och använda hashtaggen # woodpeckermemories. Vinnaren kommer att tillkännages den 31 juli 2018. Gå vidare till Making Memories för mer information.

Det här är min #woodpeckermemories post – som bär min sömniga son på en varm kväll i Epping Forest:

melanie lissack.JPG