Tack till alla som deltog i vår Making Memories-tävling. Vi fick massor av fantastiska poster och gillade verkligen att dela dina uppskatta minnen med dig.

Vinnaren valdes slumpmässigt på 31 : a juli och meddelade som Jo Beeney. Den glada Jo publicerade denna härliga bild och bildtext som hennes inträde:

37583462_2129832803954276_528831025279664128_n

”Vi älskar sommaren 2018 och är välsignade med vackert varmt väder och långa dagar att njuta av. Detta foto är taget på en lat solig kväll i South Somerset, och orsaken till att det är mitt favoritminne för året är helt okomplicerat … helt enkelt den rena glädjen som min fyra år gamla dotter får från att höja gräset till hennes brors huvud, och det faktum att han faktiskt inte ger apor. ”

Bra gjort Jo, en verkligt vacker bild full av glädje och glädje! Vi kan inte vänta med att se vilken våning Jo väljer att göra varaktiga minnen med hemma.

Om du har inspirerats av någon av våra mönster, kom ihåg att du kan beställa gratisprover från den här sidan eller se kollektionen hos din närliggande återförsäljare . Att spendera tid hemma med familj eller vänner är ännu mer speciellt med ett naturligt inspirerat trägolv.

Och varför inte ta en tur ner i massor av minnesbanor genom att titta på alla de fantastiska poster som vi fick …