Spettkatalogen 2018 är här! Och vi är glada över att dela vår nya kollektion med naturligt inspirerade mönster. Upptäck blek parkett, skumma grå färger och extra bekväma trägolv. Här är höjdpunkterna …

 

HARLECH

Harlech är en samling golv för alla. Upptäck ett brett utbud av färger i trogna 15mm-kort. En mängd nya färger är nya i sortimentet …

 

RÅ EK

ljus trägolv rå ek bild

Blek, bakifrån och rustik. Den perfekta kombinationen gör Raw Oak till en till synes enkel design. Brädorna har all skönheten i träets naturliga karaktär i en subtil nyans som känns fräsch från skogen. Rå ek finns i två storlekar, inklusive extra breda och långa skivor på 240 mm x 2200 mm.

Våra populära Harlech Rustic Oak och White Smoked golv finns nu också i det större 240mm-formatet.

 

MISTED OAK

grå ekgolv dimma ekbild

Denna mörka design är gjord för det moderna hemmet. Skönhetsvänner från naturligt trä under den grå skuggan med eleganta knop och kornkaraktär som finns överallt. Brädorna borstas för att förbättra ekens struktur och mattlackerad för en dämpad finish.

 

TWILIGHT OAK

mörkgrå golv skymning ek bild

Mörk och drömmande. Harlech Twilight Oak är ett trägolv med förundran. Gå längs djärva brädor i kolgrå nyanser. Rustik träkaraktär är subtil men ändå sett och matt lack ger en dämpad finish till dramatiken i denna design.

 

BERKELEY

Våra Berkeley-golv är åldriga och nödställda med en kärleksfull handskrapad struktur. Och nu finns det ytterligare två, extra distinkta mönster att välja mellan. Berkeley Rugged och Cellar Oak fångar det spännande utseendet och känslan av verkligt återvunnet virke. Dessa golv har realistiska märken, scuffs och bucklor som berättar historien om ett antikt virke som är underbart slitna över tiden.

ROBUST EK

återvunnen trägolv robust ekbild

 

KÄLLARE EK

svart återvunnen trägolv källare ek bild

 

GOODRICH

Goodrich-kollektionen är skapad med naturlig form och långvarig funktion och är hem till vårt parkettgolv . Vi har odlat det med 3 nya stilar …

 

BOMULL EK

vit parkettgolv goodrich bomulls ek

Ljus och härlig, Goodrich Cotton Oak är ett isigt paradis. Detta parkettgolv känns friskt, rent och elegant i hemmet. Varje bräda är borstad för att få fram kornets skönhet och har en elegant matt yta.

 

ECRU EK

lätt parkettgolv goodrich ecru ek

Detta bleka parkettgolv är det perfekta komplementet till modern inredning. Brädorna har en överdådigt dämpad nyans och borstad yta för en vackert förbättrad naturlig känsla. Förälska sig i Ecrus till synes otroliga blick i ditt hem.

 

ASH OAK

grå laminatgolv aska ek bild

Vandra de rökiga nyanserna av detta grå parkettgolv. Subtila färgvariationer flödar över brädorna som borstas för att få fram träens naturliga struktur. Mattlack ger en modern, dämpad finish.

 

CHEPSTOW

Chepstow är vår samling av distinkta ytor, hem till överlägsna 21mm-skivor som generöst är färdiga för att uthärda livet. Två eleganta golv är nya i sortimentet …

 

VANILJ EK

vit trägolv vanilj ek

Krämgrå nyanser strömmar över dessa kustinspirerade brädor. Rustik träkaraktär kikar från under den vitade ytan som är oljad för ett dämpat matt utseende och bestående skydd.

 

CALICO EK

grå rustik trägolv calico ek

Duskig och vågad, är Calico Oak en träflödemor med drama. Anslagstavlor är åldriga och nödställda med realistiska märken, bucklor och skurna kanter som fångar känslan av ett virke med en historia. Utforska gråa och taupe toner i denna unika design.

 

WEMBURY

Vårt Wembury-laminat-sortiment är en riktig avkoppling från Devonshire, och erbjuder en avkopplande reträtt för alla. Utforska 6 nya stilar i sortimentet, inklusive …

 

FROSTED EAK

laminatgolv frostad ekbild

Krämgrå toner och rustik karaktär gör en charmig kombination i frostad ek. På alla tavlor finns subtila färgvariationer, stora knutar och detaljer. Det är den perfekta basen för en lugnande fristad.

 

POLAR PINE & DESERT PINE

tall laminatgolv öken tall bild

Vackert lätt och lite annorlunda, Polar Pine har en modern landskänsla. Det är rent, elegant och ger ett nytt liv i hemmet.

Kala, varma och dammade i aska toner, Desert Pine har en dämpad känsla som är perfekt för moderna rum. Raka korn finns bredvid stora flytande knop i brädor som är underbart praktiska för hemmet.

 

HARVEST EAK

Wembury-Harvest-Ek

Med en flur av ek nyanser och rustik karaktär, ger Harvest Oak en rik känsla av natur in i hemmet. Upptäck en blandning av uppvärmningstoner och detaljer i dessa snygga laminatskivor.

 

HONY EAK & DUSKY EIK

Wembury-Honey-Ek

Med en rolig blandning av färg, mönster och naturträcharm ger Honey och Dusky Oak unik stil hemma. Ströv över den naturligt inspirerade karaktären och chevronmönstret i dessa udda design. De är en elegant bas för vågig interiör.

 

BRECON

Brecon är ny och vacker, en helt ny kollektion av fuktbeständiga laminatgolv som är lämpliga för badrum. Äventyrliga landskap inspirerar de 12 nya designen, som inkluderar …

 

BARLEY EAK

Brecon-Barley-Ek

Barley Oak är blygsam men ändå värmande och utgör en mångsidig bas för det moderna hemmet. Dessa laminatskivor har en fuktbeständig yta som är perfekt praktisk för badrum, kök eller något annat rum.

 

WAREHOUSE EAK

grå laminatgolvlager ekbild

Fångar känslan av trä som är friskt från skogen, har Warehouse Oak synliga sågade märken på ytan. Slingrande aska nyanser i denna moderna grå design som gör vackra badrumsgolv eller en unik bas för alla andra rum i hemmet.

 

RIVER EAK

grå laminatgolv flod ek

Stänk i jordnära toner och aska detaljer flödar River Oak med naturlig karaktär. Älska det praktiska med detta fuktbeständiga laminatgolv som är lämpligt för alla rum i hemmet.

 

MONO EIK

svart laminatgolv brecon mono
Spännande mörk och definierad, Mono Oak är en design med djup. Utforska djupbruna och svarta toner i dessa naturligt inspirerade brädor. Med en fuktbeständig yta kan detta laminatgolv monteras i badrum, kök eller något annat rum i hemmet.

 

NYA TILLBEHÖR …

 

NATURLIGT INSPIRERADE VÄGGAR

Naturligt-inspirerade-väggar

Ta med naturen hem och skapa en fantastisk funktion med hackspett på dina väggar. Några av golven i våra Harlech-, Berkeley- eller Chepstow-kollektioner kan nu klädas på väggarna med hjälp av våra praktiska klämmor, utan behov av lim eller knepiga verktyg. Välj att passa ditt golv, lägg till en kontrasterande färg eller bland brädor. Låt dig inspirera att fånga något lite annorlunda i ditt rymd.

 

STAIRPRO

Stairpro

Uppnå en modern, ren finish på trappan med vår Staipro-produkt. Denna snygga lösning är ett snyggare alternativ till trappnosning – den är tillgänglig för att matcha golv från våra Harlech-, Berkeley-, Salcombe- och Chepstow-kollektioner.

SKRATCH REPARATIONSTICKER

Fyll och dölj repor med dessa praktiska reparationspinnar. Färgerna kan blandas så att de matchar alla trä- eller laminatgolv i vårt sortiment.

SKRIFTLÄGGNING

trägolv repevägg mörk

Täck scuffs, flis, repor och andra mindre märken på ytan på trägolvet för att återställa det vackra utseendet. Med denna lättanvända vätska kan du bygga upp färgen för att uppnå rätt nyans och fräscha upp golvet på ett ögonblick.