Varför inte visa ditt hem lite kärlek denna alla hjärtans dag med något vackert färdigt massivt trägolv?

Woodpecker-berättelsen startade för tre generationer sedan, med en oöverträffad passion och kunskap om trä. Tillverkad av en massiv träbit och varje skiva väljs noggrant, graderas och färdig för att skapa en utsökt design. När den väl har installerats strålar träets glans över hela rummet och ger en verklig känsla av värme och romantik till omgivningarna.

Woodpecker Flooring’s York-serie består av sex spektakulärt färdiga massiva trägolv. Alla är utformade med största kärlek, omsorg och uppmärksamhet för att öka den naturliga känslan, utseendet och strukturen i den naturliga skogsmiljön …

 

YORK WHITE WASHED EAK

massivt trägolvspett

Sandiga toner, ljusa linfärger och slående knutar utgör vårt York White Washed Oak-golv. Havets luftiga känsla flyter genom, med den subtila färgen och den lätt strukturerade ytan som bildar en underbar kvalitet av massivt trägolv.

Få utseendet …

Skapa din egen drömma reträtt genom att samarbeta detta naturligt inspirerade golv med en blandning av vävda strukturer och tyger. Håll utrymmet minimalt för att få en vacker ljus och luftig look. Kombinera mjuka färgtoner för att förbättra känslan av lugn eller lägg stänk av ljusa nyanser för att verkligen få ditt rum till liv. Tillsatsen av färska växter väcker alla sinnen och förkroppsligar den naturliga reträttkänslan som emulerar från detta vackra massivt trägolv.

 

YORK GREY WASHED EAK

massivt trägolvspett

Grey Washed Oak är det perfekta tillskottet till ett modernare hem. Den varma aska skuggan ger en modern känsla med traditionella element. Definierade kornmönster och en mängd olika knutar lägger till karaktär och djup för att bilda en verkligt strålande stil av massivt trägolv.

Få utseendet …

Denna aska nyans av massivt trägolv är det perfekta tillskottet till ett Scandi-temautrymme. Par med ljusa väggar och en blandning av ljusa och monokroma möbler för att ytterligare förbättra den rena och moderna känslan. För verklig Scandi-stil, se till att du håller tillbehören till ett minimum – mindre är verkligen mer och prova att experimentera med stänk av mjuka färger för att liva upp ditt utrymme.

 

YORK VÄLJ OAK BORSADE OCH LACKAD

massivt trägolvspett

York Select Oak är handplockad för att se till att endast små knutar ingår och att en konsekvent look fångas. Denna underbara stil av massivt trägolv är vackert förfinad för att visa upp den naturliga skuggan, spannmål och trämönstret i dess naturliga miljö. Varje bräda är borstad försiktigt för att förbättra sina naturliga strukturer och avslutas med matt lack för en subtil satinglans.

Få utseendet …

Den naturliga nyansen av massivt trägolv är tidlös och lämpar sig för alla inredningsstilar. Oavsett om du väljer att skapa en ljus och luftig känsla med vita väggar eller en mer modern känsla med djärva uttalande färger, kommer detta massiva trägolv att komplettera en mängd dekorstilar under många år framöver.

 

YORK RUSTIC EAK

York Rustic Oak low res

Om du letar efter en traditionell stil av massivt trägolv kan York Rustic Oak vara det perfekta golvet för dig. Burning med rika honungfärger, eleganta knutar och naturliga mörka ränder flödar skönheten i det naturliga träet igenom. York Rustic Oak består av ett sortiment av planklängder för att höja den klassiska rustika känslan som är glaserade med 5 lager ytbehandling, vilket bidrar till golvets övergripande glans.

Få utseendet …

Denna naturliga stil av massivt trägolv är tidlös och så länge den är väl underhållen kommer den att pågå i många år framöver. Experimentera med en kombination av trämöbler, stenfunktioner och ljus inredning för att verkligen förbättra de utsökta egenskaperna hos detta massivt trägolv.

 

YORK WALNUT

York Walnut low res

York Walnut är en sofistikerad och lyxig mörk nyans av massivt trägolv. De djupa chokladskärmarna med mängden ljusare toner efterliknar en underbar varm, romantisk känsla. Och de vilda kornmönstren gör det till en verkligt unik golvstil.

Få utseendet …

Detta är ett uttalande golv och kommer att göra ett perfekt tillskott till alla hem. För att höja de fantastiska egenskaperna på detta golv, koppla ihop med ett ljust inredningstema, lägg till ytterligare detaljer och intresse med en mängd olika strukturerade möbler och tillbehör. Eller intensifiera det lyxiga utseendet genom att para ihop med mörka väggar och möbler. För att få rummet till liv, lägg till en rad silke- och sammetillbehör.

 

YORK ANTIKE EIK

massivt trägolvspett

York Antique Oak är en slående stil av massivt trägolv. Den är full av karaktär och består av en medley av planklängder och fasade kanter. Koppartoner rinner genom ekens rika chokladfärger och en lackerad finish ger en oemotståndlig glans.

Få utseendet …

Koppla ihop detta överdådiga antika massivt trägolv med mörka väggar och experimentera med en mängd rika mörka möbler och tillbehör. Läder, trä och beröring av mässing eller brons kommer att förstärka den antika känslan. Ljusa väggar och mjukare möbler skapar ett mjukt utseende och känsla. Experimentera med en mängd livliga färgade tillbehör för att injicera färg och liv i ditt rum.