Avslappnad men elegant, strukturerad men slät. Den moderna rustika trenden är ett vackert äktenskap med motsatser. Förena skillnader i allt från ytor till möbler och tillbehör, det är en stil som är lätt att skapa och lätt att älska.

Utseendet är både hemtrevligt och sofistikerat; påverkas av stads- och landsbygdsdesign. Det kan vara ständigt utvecklande och ändå alltid känna komplett. Det är ärligt, tidlöst och spännande.

Vill du ha det? Här är fem sätt att landa den moderna rustika looken i ditt hem:

EXPONERADE ELEMENT

moderna rustika exponerade tegelväggar

Bildkredit

Ytor som vanligtvis kan verka oavslutade eller på sin plats i hemmet är i centrum. Exponerade tegelväggar, träpaneler, rör, målade metaller och sten är perfekta häftklamrar. Omfamna dessa orörda funktioner och använd dem för att ställa in den rustika stämningen.

ENKLA FÄRGER

enkla färger modern rustik

Bildkredit

Välj neutraler eller pasteller för bakifrån för ditt färgschema. Ett modernt rustikt utrymme är lugnt och samlat. Nyanser av vitt, grått och taupe är alltid en bra idé. Lägg till svart också. Färgen ger intresse för lugnet.

NATURLIGT TRÄ

saltad ekgolv modern rustik

Gå tillbaka till råa, grova material och omfamna den ansträngande skönhet som finns i naturen. Ett rustikt trägolv, nödställda trämöbler, antika lådor. Blanda moderna, ljusa nyanser med traditionella strukturer för en twist. Det ovanliga och det ofullkomliga är hemma med denna trend.

RAFFINERADE BITAR

raffinerade bitar modern rustik

Bildkredit

Glöm inte det moderna i modernt rustikt. Raffinerade, samtida verk är nyckeln. Låt konstgjorda material göra sin del och lägg till vinnande kontraster. Eleganta möbler och uttalande belysning kommer att förena utseendet

MJUKNA

mjuka strukturer modern rustik

Bildkredit

Detta är en stil som firar pared-back, rå, natur. Men det är inte oinbjudande. Få en avkopplande, mysig känsla till omgivningen med massor av härliga tyger. Sängkläder och pälsar, kuddar och kast, squishy soffor och mattor – det här är den hemtrevliga handen. Gör ditt utrymme bekvämt. Framkalla den terapeutiska känslan av en lantlig reträtt.

Upptäck fler idéer på vårt Modern Rustic Pinterest-bräde .

Fäst inlägget:

den moderna rustika trenden