Pappa till en 6 år gammal och miniatyr tax Ryan hittade sitt trägolv  på Instagram. Med en kärlek till interiörstil inspirerad av historia och resor är Haze Oak chevron det perfekta komplementet till hans eklektiska hem. Ryan berättar mer …

utanför huset

Vi köpte vårt hus i Crofton Park, London för 7 år sedan med många planer på att renovera. Arbetet påbörjades på loftet där vi lägger till två extra sovrum och ett badrum. Sedan dess har vi gjort om familjen badrummet och lagt till ett kök förlängning – det största utrymmet i vårt hus, som nu är hem till vårt Woodpecker golv.

chevrongolv i korridoren

Vårt hem är mycket eklektiskt och vi kallar vår stil Bobo som är förkortning för bohemiska borgerliga. Överallt finns antikviteter från olika epoker och konst som kompletterar vår stil. Varje interiörval påverkas mycket av våra resor runt Europa.

Holdenby_rd_edits_29

Vi hittade Woodpecker på Instagram där vi såg en imponerande passning av Haze Oak i ett annat hem i Brockley ( @brockleyhouse ) och märkte att det hade arrangerats av den lokala Woodpecker-återförsäljaren  Lordship Flooring.

Holdenby_rd_edits_23

Hållen för att se prover av Haze, besökte vi en närliggande gren av  Lordship Flooring . När vi såg golvet först blev vi omedelbart kär. Det kompletterade vår stil så bra! Jag gillade färgernas subtilitet eftersom vi ville bort från allt för mörkt eller för ”ek” i färg.

Holdenby_rd_edits_15

Vi var glada över att kunna stödja ett lokalt företag, vi arrangerade inköp och montering genom Lordship , och fann att personalen var mycket hjälpsam.

lång kök

Golvpassningen tog cirka 2-3 dagar med Haze Oak i hela vårt kök och hall för vacker konsistens.

Holdenby_rd_edits_03

Jag tycker att det färdiga resultatet är helt fantastiskt och med löpande symmetri kompletterar det verkligen rymdens konturer.

Holdenby_rd_edits_22

Ljust chevrongolv är vackert parat med ett färgglatt kök och spännande inredning i detta unika hem. Upptäck mer om Haze Oak och inspireras av de många fler mönster i vår parkettgolvkollektion .