Chevrongolv har tagit över våra Pinterest-feeds och hemdesignmagasiner under de senaste åren. Med sina rena linjer och eleganta appell ser det ut som att detta populära mönster kommer att stå tidens test.

Geometriska golv började först förvandla våra hem med uppkomsten av skandinavisk stil. Chevronmönstret hämtar inspiration från de klassiska tryck som vi ofta ser på monokroma mjuka möbler som mattor och kuddar.

Medan fiskbensgolv har klassiskt klippta rektangulära plankor, skärs chevronblock i en vinkel för en strukturerad sicksackeffekt när den läggs. Resultatet är en behaglig, förfinad look som är perfekt för det moderna hemmet.

GOODRICH HAZE OAK CHEVRON

Goodrich-Haze-Ek

Våra Haze Oak chevrongolv har ökat i popularitet sedan vi lanserade designen. Det är en stil som är full av rolig karaktär – lekfull men ändå sofistikerad. Träskivorna är precisionsbyggda för ett underbart linjärt utseende.

Haze Oak är lämplig för golvvärmda rum och har en borstad yta för att få fram kornets skönhet. Färgen är vit och tvättad i aska toner, samtidigt och lätt att koppla ihop med många samtida scheman.

Chevrongolvets slående symmetri och distinkta utseende ger ny energi till alla rum. Gå längs mönstret och älska den friska, naturligt inspirerade känslan av den riktiga trädesignen.

STYLING CHEVRON FLOORING

chevron golv stil hylla

Tanken på att utforma ett rum med ett mönstrade golv kan verka skrämmande. Ändå lämnar chevrongolvet sig lätt till de avslappnade och avslappnade elementen i skandinavisk inspirerad dekor som vi känner och älskar.

De bleka tonerna på Haze fungerar perfekt med neutrala nyanser. Gråa, coola blå eller sjögräs väggfärger på väggarna gör stora komplement. Ljusgröna krukväxter lägger till knoppar av naturlig färg. Använd växtstativ och ovanliga keramiska krukor för att göra funktioner.

chevrongolv hemstil

Svart och mässingsmetaller ger en slående kontrast till golvets ljusa nyanser. Och mysiga, texturerade tyger i kuddar, kast och mattor gör vackra tillägg i neutrala krämer och grå färger.

Gör ditt utrymme till en modern, lugn fristad med chevrongolv.