Efter två år i skapandet är vi glada över att avslöja vårt nya hem. Det nya Woodpecker-huvudkontoret är som ingen annan …

 

INGÅNG

Entryway_small

Lagerets en gång tomma skal har förvandlats fullständigt tack vare en investering på 2 miljoner pund och vacker design från OEG för kontorsutrustning . Det är hem till vårt allra första showroom på plats som visar den naturliga skönheten i Woodpecker-kollektionerna i en fantastisk exempelform.

 

MÖTESUTRYMME OCH BREAKOUT-OMRÅDE

hackspettens nya kontor

Hitta många av våra träslag på golv och väggar, tillsammans med en design som ger vårt varumärke liv i sina färger och bilder. Fönster från golv till tak spillar naturligt ljus i rymden och ett träd når mellan golv som ger en fräsch känsla av utomhus, i. Vårt team kan välja att sitta eller stå vid sina skrivbord med bara en knapptryckning. Det finns ett gym och duschar, tillsammans med ett stort breakout-område för roliga lunchtider. Kylskåp är fyllda med tilltugg för att hjälpa till med hunger i mitten av morgonen och dopp eftermiddagen.

 

ENTRESOLVÅNINGEN

hackspettens nya kontor

Stolt över det nya utrymmet säger vår ordförande Nelson Ker: ’De nya Woodpecker-kontor och showroom kombinerar en verkligt underbar upplevelse för både vårt fantastiska team som bor, andas och sover Woodpecker-varumärket och våra kunder som kan komma och uppleva Woodpecker-atmosfären .

 

RECEPTION

hackspettens nya kontor

VD för Woodpecker Darwyn Ker tillägger: ’Detta arbetsområde är som ingen annan, vilket ger ett verkligt inspirerande utrymme för att både visa upp Woodpecker-samlingarna och för vårt team att arbeta från. Som vårt globala högkvarter sätter det baren och visar det verkliga Woodpecker-hjärtat! ’