Om du letar efter äkta träunder foten och vill ha hållbarhet och repbeständighet allt till ett budgetvänligt pris, har laminatgolv ditt namn på det. Det kan hjälpa dig att lägga till en naturlig anmärkning till en rumstil som garanterar att den känns varmare, eller få in karaktär som mjukar upp ett helt nytt schema.

Att lägga laminat är också ett enkelt sätt att införa ett trendgolv. Oavsett om du har fallit för rika mörka nyanser som är den perfekta kontrasten till ljusa väggar; älskar idén att omfamna moderna gråtoner för golv; eller om du vill omfamna mode för geometriskt mönster på golvnivå, finns det ett laminat som är precis rätt för dig.

 

VILKET LAMINATGOLV ÄR BÄST?

matsal med ljusa laminatgolv

Så du kan inleda en naturlig finish, eller ge dina rum en modern kant genom färg eller mönster, vi erbjuder två snygga laminatprogram – Wembury och Brecon . Tillsammans tillhandahåller de alla alternativ du behöver i ett mycket hållbart, lättvårdgolv. Wembury inkluderar vårt största urval av färger, medan Brecon-serien är perfekt för kök och badrum samt andra rum med dess fuktbeständiga egenskaper och fantastiska urval av trätoner.

Är du redo att bli inspirerad? Vi har valt sju fantastiska laminat som uppfyller alla dina kriterier när det gäller stil och praktisk.

 

1. UNDERBAR GRÅ

barns sovrum med vita laminatgolv

Med en blek yta som hjälper till att studsa ljus runt ditt rum och en mängd samtida askgråtoner är Wembury Coconut Oak en vinnare för moderna rumssystem. Korndetaljer och präglad konsistens gör att looken är verklig.

 

2. ORGANISK VÄRME

lätt laminatgolv i en neutral matsal

Det autentiska utseendet på Brecon Barley Oak gör det till en karaktäristisk bakgrund för alla plan. Det bästa av allt är att det klarar livet i ett kök eller badrum så att du inte behöver oroa dig för att fuktigheten äventyrar ditt golv.

 

3. BREDVID HAVET

kustlaminatgolv med kuddar på golvet

Tiden och vädret verkar underbart i designen av Wembury Coastal Oak som visar en vågslagen och solblekt finish. En präglad säd konsistens ger en övertygande avgift l också.

 

4. TILLVERKARENS MÄRKEN

grått laminatgolv i badrum

Ärlig design som bär tecknen på skapandet kan göra att ett hem känns välkomnande istället för mindre än beboat. Vill du komma ombord? Vår Brecon Warehouse Oak visar sågmärken på sin gråskuggade yta. Det är också en fuktbeständig design överallt.

 

5. MODERN LÖSNING

talllaminatgolv på ett kontor

Med raka korn mjukade med stora knutar, bör Wembury Desert Pine vara på din önskelista om du letar efter ett timmereffektgolv som fungerar i ett modernt rumssystem. Färgen värmer ett utrymme försiktigt och ger den den välkomnande hemtrevliga känslan.

 

6. DRAMA UNDER FOTEN

svart laminatgolv

Du kan göra golvet till showens stjärna med Brecon Mono Oak . Choklad och svarta toner kombineras för att göra ett lyxigt detaljerat golvval, och det klarar också fuktigheten, vilket gör det till ett idealiskt val för ett modernt badrum eller kök. Öka överflödet genom att samarbeta med golvvärme.

 

7. ÖVA GEOMETRI

chevronlaminatgolv på ett kontor

Grafiskt mönster är en het trend för hem. Vill du få utseendet? Kolla in Wembury Honey Oak med dess fascinerande chevron-design. Den har ett troget träutseende också. Det kommer att ge intresse för en korridor, smarta bostadsområdet eller göra underverk på ett hemmakontor när det samlas med stänk av djärv färg i möbler och tillbehör.