10 ENKLA SÄTT ATT VITALISERA DITT HEM DENNA JUL

Den festliga perioden är nästan över oss så du måste förbereda ditt hem för extra matlagning, fester och gäster.  10 enkla sätt att vitalisera ditt hem i julen har massor av idéer, tips och råd för snabba uppdateringar som skapar ett fräschare hem precis i tid # christmashome #christmasdecor #christmasupdates #easyhomedecor #homedecorVi blir alla lite galen med hemuppdateringar mot jul, eller hur? Jag vet att jag gör det, och just nu är mitt kök i bitar och jag har inget matrumsgolv när jag renoverar och uppdaterar denna månad, förhoppningsvis i tid för festligheterna. Men vilka är uppdateringarna som verkligen gör en skillnad för ditt hem, medför de största förändringarna och gör de färskaste uttalandena samt är lätta att uppnå? Tja, jag har gjort lite research och använt erfarenhet också, har satt ihop min lista med 10 enkla uppdateringar som vitaliserar ditt hem till jul. Vilken av dessa kommer du att ta itu med?

BADRUMSUPPDATERINGAR:

Detta måste vara det glömda rummet, eller hur? Men om du har gäster så är det mycket troligt att de kommer att använda din loo och om det ser illa ut kommer de definitivt att märka det! Det tar inte lång tid att lägga till nya färska handdukar, lite doft och vackra toalettartiklar. Stil upp det och dölj röran.

GÄST SOVRUM STYLING:

Fick gäster att stanna i julen då är det dags att hämta det reservrummet och göra det redo för besökare. Lägg till några färska mjuka möbler och eventuellt nya lakan. Ge rummet en förändring runt; det kommer att känna helt nytt och återupplivas. Och glöm inte lite förvaring för deras bitar och bobs, plus några hängare om du inte har en garderob.

SNABB GOLV MAKEOVER:

Bild: Wembury Nordic Oak från Woodpecker Flooring

Det kanske låter som ett stort jobb, men ett av de enklaste sätten att granska och rymma och verkligen återuppliva det till jul är att uppdatera golvet. Träspettgolv har till exempel några bra laminatgolv som är lätta att lägga och som helt kommer att se företaget ut. Det här är en uppdatering som kommer att göra en enorm skillnad och du känner inte igen rummet när det är klart. Du kan också få tag på gratisprover också, så det är lätt att visualisera slutresultatet.

ETT NYTT VÄLKOMNANDE:

Liksom badrummet är ytterdörren och entrévägen ett annat glömt område som drar nytta av vissa uppdateringar till jul. Om du älskar att hänga en krans på din dörr, ge den en slick färg eller åtminstone en god tvätt. Lägg till några nya planterare, även faux om du behöver, och voila, en fräsch och välkomnande ytterdörr.

KÖK SORTERA UT:

Utan tvekan kommer du att spendera mycket mer tid i köket under högtiden, antingen umgås med familj och vänner eller laga mat till en storm för nästa måltid. Det hjälper om ditt kök är helt i ordning så spendera en eftermiddag på att sortera och dekluttera dina skåp. Du kommer att vara tacksam när du letade efter den stora serveringsfat för kalkon.

SNAGGING LIST:

Om du är som jag, har du en STOR. Det här är listan över jobb som du fortsätter att göra men som bara inte har kommit till ännu. De saker som avslutar ett rum, men börjar bli osynliga när du vänjer dig att bo med dem. Det kan vara en målarfärg, fylla några hål, fixa en dörrknopp, sätta upp några hyllor. Ge dig själv ett mål och börja arbeta igenom din lista.

TÄND DET RÄTT:

Bild: Urbanara

Uppdatera din belysning i viktiga rum. Gör ett test och se hur bra dina rum ser ut när de är upplysta på natten. Du kommer att spendera så mycket mer tid inomhus under den festliga perioden, och vintern i allmänhet, att att få belysningen rätt kommer att öka stämningen och atmosfären i ditt hem, att göra är en mysigare plats att vara.

DECLUTTER BARNRUM:

Den festliga perioden är nästan över oss så du måste förbereda ditt hem för extra matlagning, fester och gäster.  10 enkla sätt att vitalisera ditt hem i julen har massor av idéer, tips och råd för snabba uppdateringar som skapar ett fräschare hem precis i tid # christmashome #christmasdecor #christmasupdates #easyhomedecor #homedecorJag försöker göra det här varje december. Vi sorterar genom rummen, ger bort utvuxna leksaker till välgörenhet och gör plats för nya presenter som kommer senare i månaden. Det hjälper barnen att fokusera på att hålla rummen städda också, och ger dig en chans att få en ordentlig sortering.

MÖBLERA OM:

Gör du detta som förberedelse för julgranen? Det gör jag, och det kan vara ett av de enklaste sätten att ge ditt rum ett friskt och levande nytt utseende. Bara en timmes ansträngning och det kan känns som ett helt nytt rum. Kolla in det här inlägget på 25 enkla sätt att göra ditt hem redo för jul för fler idéer och inspiration.

MJUKA MÖBLER:

Den festliga perioden är nästan över oss så du måste förbereda ditt hem för extra matlagning, fester och gäster.  10 enkla sätt att vitalisera ditt hem i julen har massor av idéer, tips och råd för snabba uppdateringar som skapar ett fräschare hem precis i tid # christmashome #christmasdecor #christmasupdates #easyhomedecor #homedecorBild: Pignut

Detta är ett av mina favoritjobb före jul. Jag älskar att skaka upp kuddarna, lägga till mysigare strukturer och ta in ett gäng kast och filtar, antingen stapla dem i ett hörn, att lägga dem i en korg. Lätt, snabbt och så viktigt på en skarp och kylig julkväll.

Har jag missat något? Vilka enkla uppdateringar gör du i ditt hem för att ge det ett nytt nytt utseende till jul?

Samarbetsinlägg

Dela är omtänksam!